fbpx

Arta de a fi în vacanță

Invităm copiii, în vacanță din luna Iulie, în perioada 25.07 – 29.07, să ne fie alături în proiectul nostru de suflet, menit să aducă bucurie, conectare, creativitate și descoperirea artelor spectacolului: muzică, dans si teatru.

25 - 29 iulie

activități de vacanță

Așadar, dragi copii, vom începe diminețile cu o sesiune de mișcare prin circuite psiho-motrice, vom călători mai departe spre o oră atractivă de dans, în care ne vom simți corpul, vom interpreta muzica și vom manifesta muuulte emoții și stări. De aici, mergem mai departe în aventura noastra și descoperim tainele actorilor – ce fac ei să poată interpreta un rol, cum își antrenează memoria să rețină roluri foarte sofisticate, cum își antrenează atenția și concentrarea, cum exprimă diferite stări și muuuulte altele.

După această experiență, vom descătușa foarte multă energie și vom învăța ritmuri diverse la cursul de percuție. Stiai că ora de percuție te va ajuta să îți folosești mai bine creierul pentru că stimuleaza foarte mult coordonarea și folosirea ambelor emisfere cerebale? Și desigur vom învăța să cântăm multe ritmuri folsind seturi de tobe și multe instrumente de percuție. În toată această expediție în lumea artelor, vom avea și pauze de gustare, de povești interesante, de impresii și de joacă creativă. Iar la ora 12:30, vom mânca un prânz delicios, dupa care îi așteptaăm pe părinți să le povestim cât de multe am aflat. Și a doua zi o luăm de la capăt. Și așa până vineri, când vom și filma rezultatul muncii depuse, pentru a face un colaj – amintire a experienței noastre împreună.

instructori profesioniști

informații pentru părinți

Sălile de desfășurare sunt foarte mari, de 140 mp si 180 mp. Sălile le aerisim și le reîncălzim după fiecare activitate, făcând un circuit între ele. Servim o gustare la ora 10:00 și prânzul la 12:30. Instructorii sunt specialiști ai domeniului lor cu experiență artistică și de predare, care își împărtășesc pasiunea cu profesionalism.

galerie

imagini din vacanță

vino cu noi În vacanță

Înscrie-te

Completează formularul de mai jos sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp la numărul 0744430480