FORGOT YOUR DETAILS?

Cupa Romaniei

  • 0day
  • 00hours
  • 00min
  • 00sec
Launch Date
-or stay connected:

Cupa Romaniei

 

La jumatatea lunii octombrie dansul sportiv va pune stapanire pe orasul de pe Bega, printr-unul dintre cele mai importante evenimente ale sale. Astfel intre 15 si 16 octombrie 2011 se va desfasura la Timisoara, Cupa Romaniei la dans sportiv, competitie organizata de catre clubul de dans sportiv Magnum Team la Sala Sporturilor Constantin Jude, fosta Sala Olimpia.

In paralel cu acest concurs se va desfasura si Cupa Baroque aflata deja la editia a V-a, competitie organizata anual de catre clubul de dans sportiv Magnum Team. Organizatorii si-a propus sa creeze o traditie prin organizarea acestui eveniment, prin care in ultimii cinci ani au incercat sa transmita armonia, eleganta si gratia dansului sportiv publicului timisorean.

Cupa Romaniei este cel mai important eveniment de dans sportiv desfasurat la Timisoara in anul 2011, desemnand reprezentantii Romaniei la cupele mondiale si europene. Se va dansa, in cele doua zile de concurs, la cele doua sectiuni existente in dansul sportiv: sectiunea standard –  dansurile vals lent, tango, vals wienez, slow fox, quick step si sectiunea latino – dansurile samba, cha-cha, rumba, jive, passo double, incepand cu sferturile sau optimile de finala, in functie de numarul de perechi, pana la marea finala pe fiecare clasa de varsta.

Din editiile anterioare, avem garantia, ca in cele doua zile de concurs vor fi prezenti peste 1.600 de dansatori din toate colturile tarii. Numarul amatorilor de dans sportiv,  aici facem referire atat la dansatori cat si la spectatori, este in continua crestere.

Datorita atmosferei deosebite care o creeaza dansatorii pe ringul de dans si datorita faptului ca dansul transmite atat emotia artistica cat si suspansul unei intreceri sportive, competitile de dans sportiv se adreseaza tuturor varstelor si gusturilor. Asadar invitam publicul timisorean sa vizioneze o gala de dans de mare  clasa. Biletele pot fi achizitionate de la Sala Magnum, aflata pe str. N. Titulescu nr. 5, cu ntrarea de pe B-dul Republicii sau de la Sala Constantin Jude. Exista doua tipuri de bilete: legitimatie pentru o zi care costa 25 de lei si legitimatie pentru doua zile care costa 40 de lei.

Organizarea acestui eveniment unic pentru TIMISOARA se va face impreuna cu PRIMARIA TIMISOARA, DIRECTIA DE SPORT A JUDETULUI TIMIS, CONSILIUL JUDETEAN TIMIS, FEDERATIA ROMANA DE DANS SPORTIV  si cu reprezentantii mediului de afaceri care s-au dovedit a fi iubitori ai dansului sportiv.

Va asteapta un regal al dansului sportiv, doua zile pline de bucurie, frumusete  sensibilitate, gratie, eleganta si fair-play, tot ceea ce inseamna si presupune dansul sportiv la ora actuala.

Va asteptam sa fiti alaturi de noi!

Magnum Team

Mai multe informatii puteti gasi u la numarul de telefon0744430480 – Diana Avram

TOP