fbpx

curs de dans pentru seniori peste 35 ani

Curs de dans seniori

CURS DE DANS SENIORI BY MAGNUM TEAM

Cursul se adreseaza persoanelor peste 35 ani, in pereche sau singure, care doresc sa danseze rapid si simplu, sa se distreze si relaxeze, sa isi faca noi prieteni si m-ai ales sa se incarce cu energie pozitiva uitand de problemele cotidiene.

Atmosfera este relaxanta, plina de resurse, fiecare cursant are posibilitatea de a se conecta la complexitatea si diversitatea cursului.

Amfitrionii cursului sunt Raul Avram, antrenor de dans cu o experienta de peste 20 ani, alaturi de perechea de dansatori seniori Lucian BOLOGA & Carmen HORAK, un model de buna practica pentru noi toti, care ne demonstreaza an dupa an ca dansul este posibil oricand si pentru oricine, iar limbajul acestuia uneste destine si creeaza momente de neuitat.

Ce invatam?

In primul rand principiile de miscare pentru dansurile de societate vals lent, vals vienez, tango, cha cha, jive, salsa si bachata, care ne dau posibilitatea de a dansa cu oricine, fara teama de a uita coregrafia.

Pe langa aceste dansuri vom repeta si sedimenta pentru cei care stiu si vom invata pentru cei care nu stiu, dansurile de petrecere, brasoveanca, meniaito, disco fox, jerusalema, hora si altele, dar cel mai important ne vom distra.

Un aspect important este posibilitatea de a exersa ce am invatat pe viu in cadrul petrecerilor dansante FRIDAY NIGHT DANCES by MAGNUM TEAM care sunt incluse in abonament, doua pe luna.Acest lucru va rezolva timiditatea si tracul pe care il avem in momentul dansului cu cineva la o petrecere

Nu-i asa ca suna din ce in ce mai bine???

Structura si durata cursului!

20.03.2023 lectie gratuita

24.03.2023 serata dansanta

27.03.2023 inceperea cursului – 17.06.2023 terminarea cursului

Cursurile se vor desfasura doar o data pe saptamana, in fiecare luni de la 20:30, apoi in fiecare vineri 20:00 vom avea ori o petrecere dansanta, ori un antrenament in care fiecare cursant va repeta singur fiind asistat de instructorii Magnum.

Costul cursului!

260 ron/persoana/luna;

680 ron/persoana/3 luni daca se achita in avans;

Se poate achita cash sau in contul bancar al asociatiei.

 Locatia cursului!

 Magnum Place – este o locatie primitoare, care contine 3 sali de dans, vestiare, receptie generoasa, totul pentru confortul cursantilor.Tot aici vom desfasura si seratele dansante.

Ne gasiti pe STR. DIVIZIA 9 CAVALERIE, NR.23 A, in spatele hotelului Angelis;

 Va asteptam cu drag!

Alegeti sa dansati impreuna cu Magnum Team

MAGNUM PLACE TIMIȘOARA

Daca esti interesat/ă de cursul nostru de dans pentru seniori peste 35 de ani, lasa-ne un mesaj cu datele tale si te vom contacta pentru detalii.