fbpx

curs de dans pentru adulți

Detalii curs

Perioada cursului

3 octombrie - 22 decembrie

Ce faci la cursul nostru de dans?

Unul dintre motivele pentru care oamenii in general merg la un curs de dans este de a invata niste pasi de dans, sperand ca astfel sa se rezolve problema dansatului la evenimente. Experienta noastra in dansul de societate ne-a demonstrate ca aceasta nu este solutia optima si pe termen lung. Ca atare, va propunem o noua abordare in care sa imbinam notiuni de constientizare si coordonare a corpului, notiuni de condus -urmat, notiuni muzicale si de ritm, notiuni generale de pasi si coregrafie, notiuni de conectare si dans in pereche – in asa fel incat tu sa poti dansa cu oricine, oricand, orice.

Asadar, te invitam la o experienta in pasi de dans si nu la un curs de invatare a unor pasi de dans. Ne vom asigura ca vei parcurge cursul nostru si vei dobandi resurse pentru a dansa cu incredere si bucurie.    

Cat costa si cum se achita?

Costul unui abonament lunar este de 250 lei si contine 8 sedinte consecutive – sedintele pierdute nu se recupereaza. Abonamentul se achita dupa prima ora de curs, cand am validat ca va place si veniti in continuare.

Cum ma inscriu?

Aici — sau mesaj de whatsapp la 0744430480

De ce am nevoie la oră?

informații utile

Durată : 60 minute

Zile : Marți și Joi

Ore : De la 20:30 până la 21:30

Preț abonament lunar: 250 lei

unde să vii?

Magnum Place Timișoara

imagini de la cursuri

Înscrie-te

Completează formularul de mai jos sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp la numărul 0744430480