FORGOT YOUR DETAILS?

PREV
NEXT

Friday Night Dances

Pentru o seara placuta intre prieteni Magnum Team a creat atmosfera perfecta intre eleganta, dans si buna dispozitie. Friday Night Dances este singura serata dansata din Timisoara, singurul moment din saptamana in care puteti  sa va bucurati de ritmurile dansurilor de societate!

Astfel o data la doua saptamani, vineri de la orele 21.00 aveti posibilitatea de a dansa  la Friday Night Dances. Acest eveniment marca Magnum se va desfasura intr-un cadru intim si elegant la  Restaurant&Garden Senator, Calea Lugojului nr 7

Asadar va asteptam  intr-un cadru intim si elegant sa dansam impreuna vals, tango argentinian, cha cha, salsa, rumba precum si multe altele. In cazul in care aveti nevoie de inspiratie antrenorii si instructorii clubului Magnum Team va stau la dispozitie pentru a va ajuta.

Muzica este aleasa cu atentie de catre antrenorii clubului pentru a va simti de fiecare data altfel, din ce in ce mai bine. Ocazional veti avea parte de suprize precum: cursuri fulger, demonstratii de dans facute de profesionisti sau concursuri cu premii.

Participarea:10 lei.

TOP