fbpx

despre noi

Despre Noi
cine suntem noi?

clubul de dans sportiv magnum timișoara

Clubul de dans sportiv Magnum a luat ființă în anul 2005 din pasiunea și visul celor doi antrenori fondatori, Diana și Raul Avram. Activitatea clubului a fost orientată, încă de la început, atât spre dansul ca activitate recreativă pentru copii, tineri și adulți, cât și spre latura de performanță a acestui sport. Palmaresul clubului a fost și este bogat, cu numeroase titluri și medalii naționale și internaționale, care au adus mândrie orașului și țării.  De la câștigarea titlului de campioni naționali, la cucerirea Cupei României și până la numeroase podiumuri internaționale, toate au fost câștigate cu muncă, seriozitate și multă implicare, atât din partea sportivilor cât și a antrenorilor.

0

+

Ore de Dans
0

+

Instructori
0

+

Premii
0

+

Clienți Fericiți
de ce să ne alegi pe noi?

pregătire continuă de peste 20 de ani

Munca depusă de noi, ca în orice sport de performanță, este una continuă și susținută. Pregătirea antrenorilor, instructorilor și implicit a sportivilor este permanent actualizată de prezența în cadrul seminarilor organizate de club, a celor mai buni antrenori ai lumii, foști campioni mondiali, personalități din domeniu.

Acest profesionalism este demonstrat și întâlnit la orice nivel. Încă de la grupele de copii sau adulți începători, toți cei care doresc să danseze, au parte de cele mai bune informații, prezentate într-un mod accesibil și prietenos, adaptat tuturor vîrstelor de la 4 ani în sus.

Galerie

imaginile noastre

Testimonial

ce spun clienții noștri

“Sunteti calzi, veseli, prieteni, plini de imaginatie, adevarati “dascali”. Nu cautati perfectiunea la doi incepatori, dar cautati sa simta ca plutesc, ca sunt fericiti, ca impresioneaza, ca sunt un tot. Va place sa faceti o poveste din tot ce creati si atingeti!”

Anca Iasmina
vino să dansăm

Înscrie-te

Completează formularul de mai jos sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp la numărul 0744430480