FORGOT YOUR DETAILS?

Despre noi

Clubul de dans sportiv Magnum  a luat fiinta in anul 2005 din pasiunea si visul celor doi antrenori fondatori, Diana si Raul Avram.  Activitatea clubului a fost orientata, inca de la inceput, atat spre dansul ca activitate recreativa pentru copii, tineri si adulti, cat si spre latura de performanta a acestui sport. Palmaresul clubului a fost si este bogat, cu numeroase titluri si medalii nationale si internationale, care au adus mandrie orasului si tarii. De la castigarea titlului de campioni nationali, la cucerirea Cupei Romaniei, si pana la numeroase podiumuri internationale, toate au fost castigate cu munca, seriozitate si multa implicare, atat din partea sportivilor cat si a antrenorilor.

Aceasta munca, ca in orice sport de performanta este una continua si sustinuta. Pregatirea antrenorilor, instructrilor si implicit a sportivilor este permanent actualizata de prezenta in cadrul seminarilor organizate de club, a celor mai buni antrenori ai lumii, fosti campioni mondiali, personalitati ai domeniului.

Acest profesionalism este demostrat si intalnit la orice nivel. Inca de la grupele de copii sau adulti incepatori, toti cei care doresc sa danseze au parte de cele mai bune informatii, prezentate intr-un mod accesibil si prietenos, adaptat tuturor varstelor de la 4 ani in sus.

Asadar, cu mic cu mare sunteti invitati sa ne treceti pragul clubului, care din anul 2011, are un sediu special amenajat pentru dans, pe Bd. Republicii, la fosta fabrica de palarii, et 1. In cele trei sali de dans spatioase, cu parchet, oglinzi, vestiare va intampina antrenori si instructori prietenosi si pasionati de meseria lor. De la dans sportiv, tango Argentinian, break dance, balet, la aerobic, kangoo jumps, yoga, toate le intalniti in programul cursurilor noastre.

 

Trebuie sa amintim de implicarea autoritatilor locale, mai precis PRIMARIA TIMISOARADIRECTIA JUDETEANA PENTRU SPORT TIMIS si CONSILIUL LOCAL TIMISOARA, care ne sustin de fiecare data in limita posibilitatilor si cu care am avut o relatie deosebita.

Desigur, toate aceste performante organizatorice si din punct de vedere al dansului sportive nu ar fi fost posibile fara o implicare semnificativa a partenerilor oficiali ai clubului MAGNUM V.R.D.:

D&T Industrial Equipment-PARTENER PRINCIPAL

Partenerii:

Gauss, Eta 2U, Alcatel, Solectron, Satimpex, Kaola, MegaConstruct, AluSystem, Mihuta International

Nu putem sa nu amintim de sustinerea oferita de prietenul permanent al clubului, SC NM Construct, care de fiecare ne-a sustinut si oferit surprize extraordinare, ultima fiind aducerea la Timisoara a perechii campiona mondiala la zece dansuri Cristoph Kies – Blanca Ribas Turon, din Germania.

Incheiem aceasta prezentare cu asociatul si prietenul clubului MAGNUM V.R.D. inca de la inceputuri, compania SC PRO OFFICE, care la fiecare eveniment al clubului a adus zambete si bucurie copiilor prin jucariile si produsele sale de birotica si papetarie.

In acest context, numarul membrilor a fost in continua crestere, la ora actuala clubul are cateva sute de copii, la care se adauga grupe de adulti si seniori.

Un aspect interesant este ca, in cadrul grupelor de performanta, exista sportivi care vin in Timisoara de cel putin 3 ori pe saptamana, pentru a se antrena, din orasele Gataia si Arad. Noi consideram ca acest lucru se datoreaza stradaniei noastre de a face dansul accesibil tuturor.

Anual ne-am obisnuit admiratorii sa le oferim cate doua spectacole pe an. In acest sens, clubul pregateste spectacole tematice, inedite, cu o multitudine de surprize, care aduna tot timpul un numar coplesitor de spectatori. Cele mai mari sali de spectacole ale orasului s-au dovedit de fiecare data neincapatoare.

Asadar, dansatorii magnum sunt si deosebiti artisti!

In ceea ce-i priveste pe sportivii nostri, putem sustine fara rezerve ca ei sunt MAGNUM V.R.D. si rezultattele lor imaginea noastra. Despre performante, fara modestie, enumeram cateva rezultate semnificative:

Obtinerea in anul 2006 a mai multor titluri de campioni si vicecampioni de clasa ai Romaniei, precum si castigarea mai multor concursuri nationale de dans sportive.
Aceste rezultate au adus antrenorilor Diana Vasilescu si Raul Avram recunoastere din partea Federatiei Romane de Dans Sportiv prin acordarea premiului de antrenorii anului pentru clasele E/D/C.

Anul 2007 a continuat in ascensiune prin rezultatele de la Campionatul National al Romaniei, doua perechi in finala campionatului la clasa de varsta 6-11 ani prin CASIAN TUDOSIE si OTIMAN PAULA , CAUCA CATALIN si RACOVITAN NICOLE.
Tot anul 2007 a adus pentru MAGNUM VRD recunoastere internationala.
Clubul a reprezentat ROMANIA si TIMISOARA la urmatoarele concursuri internationale:

ALASSIO – ITALIA – unde s-au obtinut locurile 4, 5 si 8 prin aceleasi perechi enuntate mai sus;
BARCELONA – SPANIA – unde perechea TUDOSIE CASIAN si OTIMAN PAULA a obtinut cel mai bun rezultat din ROMANIA loc 1 la sectiunea latino si locul doi la sectiunea standard;
STUTTGARD – GERMANIA – unde aceeasi pereche a obtinut, din nou cele mai bune rezultate la ambele sectiuni loc 9 si loc 13;
BELGRAD – Tudosie Casian locul I St-LA, Cauca Catalin-Nicole Racovitan locul III St-La, Sebastian Stoica – Lucaciu Roxana Locul.

Antrenorii, parintii si toti sustinatorii clubului ne simtim impliniti deoarece toata munca depusa de cativa ani a inceput sa dea roade. Ne bucuram ca principiile dupa care ne ghidam si directia luata este buna.

Clubul nu poate sa ramana inert la astfel de bucurii, trebuind sa-si rasplateasca sportivii. In prima faza sportivii au primit echipament sportiv cu insemnele clubului, apoi si alte sustineri si recompense.

In cadrul clubului avem un sistem de evaluare si organizare foarte bine pus la punct.Fiecare membru al clubului trebuie sa evolueze de la an la an , astfel fiind diverse grupe de performanta prin care fiecare sportiv trebuie sa treaca.

Suntem pe cale sa punem un sistem de recompensare a sportivilor care sa-I motiveze din toate punctele de vedere.Aici un rol foarte important il au partenerii clubului.

Dupa cu am mai enuntat mai sus, sufletul acestui club il reprezinta sportivii indrumati de cei doi antrenori. Am ajuns cu totii sa traim momente foarte deosebite impreuna, de la bune la rele, de la frumoase la mai putin frumoase, de la esec la victorie.

Insa lucrul minunat care se intampla, e faptul ca toate acestea ne apropie foarte mult si ne fac tot mai puternici. Ne fac sa devenim tot mai umani si… oameni.

In speranta ca toate aceste lucruri deosebite ce s-au intamplat la Timisoara in 14-15 aprilie 2007 v-au atras si stimulat sa ne onorati cu prezenta la editiile urmatoare, Clubul de dans Sportiv Magnum V.R.D. va lanseaza de pe acum invitatia pentru anul 2008. Putem de pe acum sa va asiguram ca veti petrece momente minunate impreuna cu noi la Timisoara!

Asadar, va asteptam la Campionatul National al Romaniei 2008 si editia a II-a a Cupei Baroque, in 1-2 martieSala Constantin JudeTimisoara

Magnum Open Championships aduce dansul la Timişoara

Iubitorii dansului din Timişoara vor avea în acest an cel mai frumos spectacol. Magnum Open Champhionships va aduce în 26-28 octombrie, în sala Constantin Jude, dansatori valoroşi la primul concurs internaţional găzduit de vestul ţării.

Perechi din Rusia, Italia, Germania, Slovacia, Cehia, Slovenia, Serbia, Letonia, Ungaria şi bineînţeles România îi vor fermeca pe timişoreni cu graţia şi eleganţa lor. La sfârşitul săptămânii viitoare, municipiul de pe Bega redevine pentru câteva zile capitala dansului românesc.

Prima ediţie a Openului Magnum se poate lăuda cu participarea onorantă a dansatorilor din lumea bună a disciplinei. Şi asta din simplul motiv că organizatorii au anunţat premii consistente de 500 euro câştigătorilor celor două categorii latino şi standard şi un total de 3.500 de euro ca fond de premiere.

Organizatorii Openului sunt cei de la Magnum Team, nimeni alţii decât cei care le-au oferit timişorenilor alte şase concursuri deosebite în trecut şi au adus pentru o demonstraţie o pereche campioană mondială. De data aceasta nivelul întrecerii este unul mai ridicat, motiv pentru care arbitrajul va fi asigurat de 13 judecători din străinătate.

Prima zi a Magnum Open Championships este rezervată începătorilor, care vineri, de la ora 16, la Centrul Regional de Afaceri vor deschide show-ul. Sâmbătă şi duminică, concursul începe devreme, de la ora 8,30, şi se încheie târziu, ora 22, în sala Constantin Jude, pentru că de la copii la seniori, toţi vor dansa latino şi standard.

TOP