fbpx

feminine energy weekend

Sâmbătă 5 Martie – Duminică 6 Martie

9 CLASE & ATELIERE
8 FACILITATOARE

Program sâmbătă 5 Martie

9:30 - 10:30

Yoga - Feminine Divine Flow Yoga

Energie feminina explorata prin dans fluid yoga, elemente de Vinyasa Flow Yoga, Pranayama pentru Canal energetic Lunar Feminin, Ida Nadi, Meditatia Inimii si Cerc de feminitate ca si Closing the session. All levels welcome.

Tinuta: be that amazing woman that you are and you know it well!.

facilitator

Nicoleta Andreiciuc

11:00 - 12:00

Nutritie constienta

Energia creativă vine din forța pe care o emanăm ca ființe umane. Iar noi ne hrănim în mai multe feluri. De la hrană organică pentru trup, la hrană emoțională pentru suflet și hrană spirituală pentru conectare cu sursa.
Toate acestea sunt legate, într-o armonie universală pe care o vom accesa prin
workshop-ul pregătit pentru tine dintr-un spațiu de iubire și acceptare deplină.

Ce vom face?
Ne vom dezbraca de vină și reguli aducând înțelegere, blândețe, conexiune și iubire de sine în relația noastră cu hrana, femininul și Mama Pământ.

De ce ai nevoie?
De tine, exact așa cum ești, deschisă să primești și să integrezi tot ceea ce e menit să
vină spre tine prin acest workshop.

facilitator

Adelina Rosu

”Sunt un om curios și bucuros să fac parte din această aventură numită existență. După finalizarea studiilor universitare în domeniul nutriției am simțit că nu pot învăța stând pe loc. Aveam nevoie să aflu lucruri noi, mai ales explorându-mă pe mine și tot ce are viața să îmi ofere. Și cum puteam face asta mai bine decât accesând drumuri de
pelerinaj deja celebre pentru efectul lor terapeutic asupra minții și a corpului. Astfel am pornit la drum luând la pas locuri care mi-au lărgit orizonturile și m-au apropiat mai mult de misiunea mea. De la Camino de Santiago, la pelerinajul Shikoku din Japonia am accesat locuri nebăuite din interiorul meu descoperindu-mi conexiunea cu corpul, accesând cele 3 tipuri de hrană: fizică, emoțională și spirituală.

Am învățat că viața poate fi un loc fantastic, de explorat cu toate simțurile. De la minte la suflet, am devenit un călător entuziast prin lume, ajungând la convingerea că trăind în conexiune cu propriul corp îi permitem acestuia să ne ghideze. Astfel am devenit nutriționist holistic, din dorința de a împărtăși ceea ce este viu acum în mine, faptul că viața este un nectar dulce. Depinde cum alegem să îl savurăm….
Așa a luat nastere conceptul de Nutriție Conștientă, drumul de întoarcere acasă, în corp, cu blândețe, conexiune și iubire de sine. Concept care crește și se dezvoltă clipă de clipă, odată cu mine. 🙏
Te invit să ne cunoastem și să pășim împreună spre acel loc sublim numit CORP – darul primordial prin care sufletul dansează pe acest Pământ. Pentru a onora tematica lunii martie vom accesa un subiect foarte drag mie, cel al conexiunii dintre Energia Feminină și Hrana ca Sursă a Creației“

12:30 - 13:30

Barre Fitness

Barre-ul este excelent pentru a-ti intari abdomenul si pentru a-ti tonifia partea inferioara a corpului. Clasele de barre te invata sa activezi muschii fesieri, abdominali si sa mentii o postura corecta in timpul exercitiilor.Vei creste mobilitatea, densitatea musculara si osoasa, iar la sfarsitul celor 50 de minute te vei simti minunat!

facilitator

Andreea Lazar

Sunt Andreea Lazar, instructor de barre si te astept sa incerci acest tip de miscare cu multiple beneficii. 
Barre e eleganta, atitudine, bucurie!

14:00 - 15:00

Embodiment - Sense & Express

În acest atelier ne vom conecta cu blândețe la corpul nostru și ne vom lăsa mișcate de ce e viu în interior. Ne vom lua apoi timp să integrăm experiența, lăsând să se așeze ce a fost mișcat și vom împărtăși unele cu celelalte din înțelepciunea corpului nostru. Aștept cu drag să ne conectăm.

facilitator

Alexandra Kovacs

15:30 - 16:30

Dans contemporan

Dansul contemporan presupune transpunerea unor stări, emoții, frământări puternice in mișcarea liberă, fluida a corpului pe orice gen muzical. Acest workshop își propune experimentarea feminității prin acest stil de dans, atât in coregrafie cât si in improvizație. Vom descoperi noi valente ale acestui cuvânt ghidat, pas cu pas, mișcare cu mișcare si in același timp ne vom “da drumul in gol” experimentând trăiri autentice.

facilitator

Iana Iovanas

“Numele meu este Iana Iovănaș si practic dansul de 15 ani si predau acest sport de 7 ani.

Abia aștept sa ne cunoaștem și sa descoperim, împreuna, noi paliere ale ființei noastre plina de feminitate, puternica si gingașa in același timp!”

18:30

Re-nașterea de primăvară - cerc de femei

Femeile s-au adunat în cerc dintotdeauna, în triburi sau sate, în Corturi Roșii (Red Tents) sau șezători. Nu știau atunci explicațiile științifice despre hormonii care se eliberează atunci când femeile sunt împreună cu alte femei, nu știau implicațiile pshihologice ale unui spațiu sigur în care să te simți auzită și văzută, nu știau despre semnificația cercului în geometria sacră. Sau poate că știau toate acestea, și mult mai multe. Poate că tocmai de aceea cauza suferinței cele mai profunde a femeii de azi pornește din izolare, din absența conectării reale, lipsa unui grup de suport și a unei comunități fără judecată și învinurie, ci plină de acceptare și sprijin.

Cercurile de Femei sunt un spațiu sigur și sacru, unde ne primim, ascultăm și conectăm, la noi însene și unele la altele, văzându-ne una pe cealaltă cu ochi proaspeți, cu putere interioară, cu o privire ce spune un real “Namaste”.

Ne întâlnim în cerc la acest început de Martie să onorăm conștient și să marcăm și în ființa noastră re-nașterea pe care natura deja ne-o vestește.

facilitator

Iunia Pașca

Am încetat să urmez regulile acum cincisprezece ani, și de atunci am trăit pe patru continente, explorând și experimentând, prin lume (~ 60 de tari) și prin sinele propriu, prin culturi și religii, prin practici, tehnici și ritualuri. Am ajuns la concluzia că fericirea pe care o caut e de fapt (re)întregirea – pacea cu sinele meu fizic, mental, emoțional și spiritual, precum și integrarea tuturor aspectelor mele, atât luminoase cât și întunecate. Acum creez cercuri pentru a împărtăși învățarea profundă și transformarea, pentru lumea plină de bucurie, iubire și pace care se află deja în inimile noastre.

Scriitoare, facilitatoare She is Dance, gazdă cercuri de femei.

Program duminică 6 Martie

9:30 - 12:30

Mindfulness - comunicare non-violenta

 

Simplitatea și complexitatea femeii și a feminității sunt mistere pentru cei din jur, însă de multe ori și pentru noi, femeile.

Trăim intens fiecare emoție care ne cuprinde, de la bucurie, încântare, entuziasm, până la frică, furie, frustrare. Avem o putere interioră infinită care face ca energia fiecărei emoții să cuprindă uneori tot spațiul fizic și pe toți cei care ne înconjoară (partener, copii, prieteni, colegi etc.). Și asta, uneori ne ajută în construirea și dezvoltarea armonioasă a relațiilor cu aceștia, alteori blochează sau provoacă dezvoltarea armonioasă a acestor relații.

Pașii Comunicării Nonviolente – Comunicarea Empatică, sunt un instrument accesibil, integrat în cine suntem noi și care ne sprijina în a putea să ne gestionăm atât emoțiile noastre, cât și să le înțelegem pe ale celor din jur.

Iar când este vorba de copiii noștri, un astfel de instrument devine o baghetă magică de creare a conectării autentice, pline de iubire și armonie.

Te aștept cu drag în a redescoperi această resursă interioară care mocnește în interiorul tău și abia așteaptă să fie scoasă la lumina.

facilitator

Daniela Doru

”Sunt un om care învață continuu și care iubește experiențele vieții.

Am urmat de-a lungul vieții diverse școli și cursuri în dezvoltarea inteligenței emoționale și cultivarea stării de prezență, ajungând acum să aleg în a învăța cu inima pentru a-mi educa mintea.  Lucrez în educație formală (Școala Babel Timișoara) și nonformală (coach și facilitator) de mulți ani și în acest context am descoperit oameni și am trăit experiențe care m-au îmbogățit enorm, oferindu-mi energia și cunoștințele cu care pot contribui și eu la dezvoltarea și starea de bine a celorlalți.

Comunicarea Nonviolentă este parte integrantă în viața mea și mă bucur de armonia pe care o clădesc în relațiile mele, vorbind empatic, conectându-mă constant la mine prin onorarea emoțiilor și nevoilor din spatele acestora.”

Voice of Joy, Facilitatoare Comunicare Nonviolentă, Mindfulness Coach
12:30 - 13:30

Yoga - Feminine Divine Flow Yoga

Energie feminina explorata prin dans fluid yoga, elemente de Vinyasa Flow Yoga, Pranayama pentru Canal energetic Lunar Feminin, Ida Nadi, Meditatia Inimii si Cerc de feminitate ca si Closing the session. All levels welcome.

Tinuta: be that amazing woman that you are and you know it well!.

facilitator

Nicoleta Andreiciuc

14:00 - 15:30

Constelatii familiale - activarea intuitiei

Te invit la acest atelier să experimentezi metoda constelațiilor familiale. 

Vei avea ocazia să te conectezi la moștenirea ta transgenerațională și să practici un exercițiu sistemic. La final, vei pleca mai ușor și cu ceva teme de casă…

facilitator

Adina Benghea

Mai multe informații despre mine găsești AICI  și AICI 

Te îmbrățișez💕”

Cofondator Centrul STURZ, Facilitator constelații familiale și organizaționale și Coach sistemic
15:30 - 16:30

Pictura intuitiva

Introspecție, autocunoaștere, ritm cosmic, armonie, câteva ideii care vor stârni trăiri și senzații în cadrul atelierului de pictură intuitivă cu Livia Mateiaș.

Dacă simțiți deschiderea spre creativitate și doriți să aduceți culoarea în viața voastră puteți experimenta o seară altfel, cu pensula în mână și infinitul în suflet.

Va fi un cadru prietenos și plin de iubire.

Noi oferim materialele necesare. 

Vă așteptăm cu deschidere și prezență.

facilitator

Livia Mateias

Livia Mateiaș este un spirit liber și creativ. Este artist vizual, preocupată de ceea ce numește cosmotic, sau universul interior. În 2013 a obținut doctoratul în arte vizuale, cu tema ,,Forme expresive ale cosmicității în experiența artistică postmodernă”. Din 2014 a fondat în Timișoara studioul de artă și design artouching unde organizează evenimente artistice și ateliere creative.

sambata si duminica 9:30 - 17:00

Sesiuni de Masaj Thai si Fohow

Te poți programa la ședințele de masaj în formularul de mai jos

Masaj Terapeutic Thai – o forma antica de vindecare asiatica. Masajul Thai dateaza de acum 2500 de ani si dupa alte surse este pierduta data in negura timpului.

Tatal masajului Thai se crede a fi, Jivaka Kumar Bhaccha, doctor si un furnizor de ingrijiri medicale al lui insusi Buddha. Aceasta practica dezvoltata in templele Budiste acum mii de ani este acum practicata in toata lumea, de catre terapeuti, in case, cabinete si spitale.

Intervine in functiile mecanice ale corpului, actionand asupra tensiunii musculare profunde si a mobilitatii incheieturilor, a nervilor, echilibrand musculatura si ligamentele.

Acest tip de masaj s-a dovedit ca aduce reale beneficii pentru diverse afectiuni: Gat rigid, cifoza, scolioza, dureri de umeri, dureri de articulatii, brat amortit, dureri lombare, afectiuni ale soldului , genunchilor sau gleznelor, starile de migrena.

Masajul terapeutic Thai este aplicat pe o saltea la nivelul pardoselei, iar clientul este complet imbracat, nefiind necesara folosirea uleiului de masaj. Efectul pe care terapia o confera este unic, de relaxare si de energizare.

Metoda terapeutica Thai foloseste puncte de presiune, intindere musculara si compresie, facute intr-o miscare balansata ritmic.

TERAPIA FOHOW –  BIO-energo-fizioterapeutică este unică în România si noua in Timisoara.

Meridianele corpului dețin o putere terapeutică extraordinară!

Medicina chineză afirmă :

„Meridianele determină viața și moartea, pot scăpa de sute de boli și pot regla golul și plinul, deci nu trebuie închise”.

Meridianele corpului uman sunt liniile de viață și de îmbunătățire a sănătății din medicina tradițională chineză.

YANG-SHENG terapia pe meridiane cu Biomassager-ul FOHOW !

Medicina antică tradițională chineză consideră că blocajul meridianelor energetice este responsabil de durerea în organism iar 80% din bolile cronice sunt cauzate de blocajele energetice!

Este esența culturii medicinii chineze de mii de ani. Integrează acupunctura, presopuntura, vascopuntura, masaj Gua-Sha, cuppingul, moxibustia, este un produs verde sigur și eficient.

Acționează asupra punctelor de pe meridianlele corpului uman prin metode de fizioterapie specifice și poate face instantaneu deblocarea meridianelor, metoda este simplă, iar efectul este evident!

Rapid, sigur și eficient, meridianele corpului sunt deblocate, îmbunătățește circulația sângelui și a energiei Qi, regenerează echilibrul Yin Yan în organele interioare, ajută la detoxifiere și compensează lipsa de energie în organism, tonifierea mușchilor.

Domeniul de aplicare adecvat:

Sănătate, masaj, reabilitare, oboseala, kinetoterapie, tonificare fesieră, frumusețe, corp, terapie pentru picioare, scădere în greutate, sănătate, insomnie, spondiloză cervicală, dureri la nivelul spatelui și picioarelor, hernie a discului lombar, spondiloza cervicala, leziuni ale coloanei vertebrale, umăr înghețat, artrită, reumatism, gută, accident vascular cerebral, hemiplegie, tinitus, paralizie facială, amorțeală a mâinilor și picioarelor, atrofie cerebrală, tumori benigne, pietre, boli masculine și feminine, miopie, psoriazis etc.

Ce poate da procedura ?

  • Eliminarea toxinelor patogene (vânt, frig, umiditate, căldură)
  • Echivalent cu 50 masaje
  • Corespunde la 60 de minute de detoxifiere limfatică
  • Corespunde cu o oră de curățare a canalelor energetice ale întregului corp
  • Corespunde la trei proceduri pentru albirea și hidratarea întregului corp.
  • Corespunde la absorbția anionic pe parcursul a 3 ore
  • Corespunde la 500 de flotari
  • Corespunde la mișcare celulară de 36 de milioane de ori
  • Echivalent cu eliminarea a 4,1 grame de toxine din organele interne.

 

Functii principale:

– Eliminarea toxinelor și curățarea sângelui;

– Îmbunătățirea circulației sângelui;

– Accelerarea metabolismului;

– Consolidarea sistemului imunitar și creșterea activității celulare și capacitatea organismului de a se autorepara.

– Eliminarea durerii, întărirea mușchilor și oaselor.

– Reglarea sistemului nervos autonom și îmbunătățirea calității somnului

– Reglarea sistemului endocrin

– Purificarea meridianelor

Recomandări de utilizare:

– Boli ale coloanei cervicale și lombare, boli ale articulațiilor. Periartrita umarului, spondiloza cervicala, dureri la nivelul spatelui inferior si soldurilor, hiperosteroza, vanatai, deteriorarea tesuturilor moi, deteriorarea tesutului osos, artrita reumatoida, reumatism etc.

– Boli ale tractului gastrointestinal, stomacului și intestinelor, gastrită cronică, colită cronică, constipație, diaree cronică sau hemoroizi.

– Boli ale sistemului nervos, insomnie, epuizare nervoasă, anxietate, depresie, amețeli sau zgomote la nivelul urechilor.

– Boli ginecologice și urologice, prostatită, hiperplazie cronică a glandei prostatei, dureri menstruale, amenoree, boală inflamatorie pelvină, apendicită sau sindrom de menopauză.

– Boli cardiovasculare și cerebrovasculare, hipertensiune arterială, hiperlipemie, diabet zaharat, complicații după contuzii cerebrale, diverse boli ischemice sau anemie.

facilitator

simona teodorescu