fbpx

Fiecare gest contează

Mulțumim că ne ești alături în proiectele ce le dezvoltăm în plan sportiv și cultural. De 17 ani facem eforturi susținute in a organiza competiții, spectacole și evenimente, lucru care ne dorim să îl continuăm cu aceeași pasiune pentru dans, responsabilitate pentru sportivi și bucurie pentru toți beneficiarii noștri. Toate resursele financiare ne încurajează să facem mai mult și pentru acest lucru suntem foarte recunoscători. Întreaga comunitate formată în jurul Magnum este minunată și ne-a demonstrat că bunătatea oamenilor e mai presus de orice impediment.   

Ce trebuie să faci?

Completează Formularul 230 cu datele tale personale și semnează-l până la 20 mai.

De restul ne ocupăm noi. Vom genera formularul pentru tine și îl vom trimite la ANAF până la termenul limită pentru ca 3,5% din impozitul tău pe venit să fie redirecționat automat către proiectele Magnum.

Vreau să completez și să depun singur Formular 230

Descarcă formularul pre-completat cu datele Magnum VRD apăsând pe butonul de mai jos.

Nu este nevoie să completezi și suma.

Formularul poate fi depus și online prin SPV (Spațiul Privat Virtual) în cazul în care ai cont creat pe site-ul ANAF. Descarcă din SPV și completează formularul inteligent cu datele personale, datele Asociației, bifează suma de 3,5%, validează-l și încarcă-l în SPV. Vei avea nevoie de aplicația Adobe Reader.

Datele fiscale pe care trebuie să le completezi pentru noi sunt: Asociația Club Dans Sportiv Magnum VRD, cod identificare fiscală: 18054763, cont bancar: RO58 WBAN 0099 1V016 929 RO01

redirecționează 3,5%