FORGOT YOUR DETAILS?

Show-uri pentru evenimente - nunti, botezuri, petreceri private

Dansatorii profesionisti ai scolii noastre de dans vor aduce un plus de savoare evenimentului dumneavoastra.
De la un spectacol de tango argentinian pana la o pereche de mici dansatori, puteti opta pentru momente artistice in pasi de dans.
Abordate cu multa creativitate show-urile noastre pot surprinde inclusiv tema petrecerii sau evenimentului dvs, spunand o poveste intr-un act artistic ce imbina muzica, dansul, costumatiile si expresivitatea dansatorilor.
Acestea sunt momente de intensa emotie si prezenta atat pentru dansatori cat si pentru spectatori.

Show tematic - Armonia se naste din haos - dansatori - Iana Iovanas si Denis Matei

Spectacole de dans si teatru-dans

Pe parcusul celor 15 ani de activitate, am reusit cream spectacole, serbari si evenimente cultural-artistice cu care ne mandrim. Un proiect recent, care spune povestea evolutiei femeii in relatie cu statul ei in cuplul de dansatori de tango argentinian, este piesa de teatru dans - Tango. una Historia del amor

Evenimente concepute si realizate de noi - prezentari de produse, lansari de carte, petreceri tematice

Orice concept sau produs poate fi prezentat si pus in valoare in pasi de dans. Hai sa ne punem creativitate la munca si sa colaboram in a crea ceva unicat!
Unul dintre succesele noastre in acest sens a fost prezentarea de moda si bijuterii in pasi de dans - Fashion in Motion - iin care dansatori si dansatoare au facut ca tinute vestimentare si bijuterii hand-made sa vibreze in ritmurile dansurilor latino americane si europene. Pe muzica live, s-a coregrafiat tot "mersul" de catwalk, facand ca produsele sa fie foarte bine puse in valoare.
TOP